Προφιλ εταιρειας

Η εταιρεία DOMAIN ιδρύθηκε το 1996 με κύριο αντικείμενο την κατασκευή μεταλλικών κουφωμάτων.

Με σταθερά ανοδική πορεία καταφέρνει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο χώρο των κατασκευών.

Με την ανέγερση ιδιόκτητων εγκαταστάσεων 350 τ.μ. για την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου.

Η ηγετική της πλέον παρουσία στην αγορά οφείλεται στην μεγάλη ποικιλία συστημάτων κουφωμάτων που διαθέτει, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και στη συνεχή προσπάθεια για όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Το 2005 αποτελεί χρονιά σταθμό για την DOMAIN αφού απέκτησε σύστημα ελέγχου παραγωγής ( F.P.C.) που αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών της για την παραγωγή σταθερά υψηλής ποιότητας προϊόντων.

Έχοντας πλέον αποκτήσει εξειδίκευση, τεχνογνωσία πάνω στις κατασκευές κουφωμάτων & διαθέτοντας τις εγκαταστάσεις & το μηχανολογικό εξοπλισμό που απαιτείται.

Για την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων η DOMAIN προχωρά & στην κατασκευή κουφωμάτων PVC διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων της.

Η DOMAIN θέτει νέα πρότυπα στις εξελίξεις των κουφωμάτων & έχει ένα σαφή προσανατολισμό στις σχέσεις με τους πελάτες της.

Γνώμονας για τη συνέχεια της ανοδικής πορείας και το σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων της εταιρείας θα εξακολουθήσει να είναι το δίπτυχο , επαφή και γνώση για τις ανάγκες του πελάτη και οργάνωση για την απόλυτα επιτυχή κάλυψη αυτών των αναγκών.

 

Εξοικονομηση κατ' οικον

  • Αντικατάσταση κουφωμάτων
  • Εξοικονόμηση ενέργειας
  • Οικονομία στην κατανάλωση

Η εταιρεία πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για την ένταξη στο πρόγραμμα χρηματοδότησης Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Πληροφοριες

Πιστοποιητικα ποιοτητας

  • Οι κατασκευές της εταιρίας μας έχουν πιστοποιηθεί με τη σήμανση CE.
  • Όλοι οι εγχώριοι και διεθνείς προμηθευτές μας διαθέτουν Πιστοποιητικά Συμμόρφωσης και Πιστοποίηση ISO.

ΑΨΟΓΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Προμηθευτές

Επικοινωνια

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία!

Χρύσης Άγγελος
Κώστα Βάρναλη 10,
Κατσικάς, Ιωάννινα

τηλ.  : 26510-47340
κιν.   : 6977239756
fax.  : 26510-48033

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνια